marți, 24 iulie 2012

COMPOT DE CAISE

se spala caisele,se scot samburii si se pun intr-un borcan de 800 gr pana la jumatatea borcanului,apoi se adauga 2 linguri rase de zahar,1 plic zahar vanilat si apoi se completeaza cu apa pana sus.Se pune capacul bine si se pun intr-o oala pe fundul careia a fost asezat un prosop,se toarna apa pana trece de capac si se lasa sa fiarba,cand incepe sa fiarba ne uitam la ceas si le tinem 15 minute pe foc potrivit,apoi se lasa sa se raceasca acolo in oala.Se depoziteaza in camara cand s-au racit



3 comentarii:

  1. Mi-a facut si eu ..e absolut deicios:X

    RăspundețiȘtergere
  2. da este un compot super delicios...nepotelul meu ar manca mereu :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere