joi, 3 ianuarie 2013

Cupola de ciuperci



-3 borcane de ciuperci 
-2 oua
-sare
-piper
-usturoi
-ulei.

Tocam ciupercile marunt si le amestecam cu maioneza si usturoiul tocat.
Fierbem 1 ou si luam galbenusu,adaugam si galbenusu crud si frecam cu o lingura de lemn pana se zdrobesc bine si se face o pasta,apoi adaugam cate un pic de ulei si putem folosi mixerul(sa mearga mai repede).Batem bine atat cat sa obtinem destula maioneza.
 Asezam pe farfuriute.




5 comentarii:

  1. Arata foarte bine si cred ca e si foarte gustoasa!!!Abia astept sa o incerc si eu!

    RăspundețiȘtergere
  2. imi place la fel de mult ca si salata de beouf .. iese bun uc ciuperci dinpadure nu cu astea cumparate

    RăspundețiȘtergere
  3. si mie imi place asest mod de a asorta ciupercile cu maioneza

    RăspundețiȘtergere
  4. pregatesc si eu la fel, suntem fani ciuperci

    RăspundețiȘtergere